Primăria Sibiu intervine cu cinci utilaje de deszăpezire – Au prioritate arterele principale

0 1.241

⇓ Ascultă știrea ⇓

Primăria Municipiului Sibiu a intervenit încă de noaptea trecută pe drumurile din oraș. S-a acționat cu cinci utilaje și s-a împrăștiat material antiderapant.

Mai multe echipe intervin cu lopeți în stațiile de autobuz și în centrul orașului. Și la Păltiniș s-a intervenit încă de duminică noaptea.
„Operatorul contractat de Primăria Sibiu pentru a asigura deszăpezirea în municipiul Sibiu intervine în teren din această dimineață de la ora 2.30. În municipiul Sibiu se intervine cu cinci utilaje care acționează cu lama și împrăștie sare. De asemenea, în zonele pietonale din centru și în stațiile de autobuz intervin manual patru echipe. În stațiunea Păltiniș se intervine de azi noapte cu un utilaj cu plug și material antiderapant”, transmite Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu.
Acțiunea de deszăpezire continuă, intervenindu-se mai întâi pe drumurile în pantă și rampă, pe poduri și viaducte și pe străzile cu volum mai mare de trafic. Ulterior se va acționa și pe străzile cu prioritate 2 și 3.
received 500152314221975
iarna 2
În oraș se circulă în condiții de iarnă, dar nu au fost înregistrate blocaje rutiere. Polițiștii ne recomandă să circulăm cu atenție și să ieșim din casă numai dacă este absolut necesar.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.