VIDEO: Drumurile din județ acoperite cu zăpadă – Se circulă în condiții de iarnă

311

Iarna a revenit în forță în aproape toată România. În județul Sibiu a nins consistent o noapte întreagă. Drumarii au ieșit la deszăpezit și au împrăștiat sute de tone de sare și material antiderapant pe drumurile din județ.

A fost o noapte ca în plină iarnă pe drumurile din centrul țării. A nins consistent în toate zonele, iar Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a acționat cu aproximativ 120 de utilaje de deszăpezire, care au împrăștiat peste 1.000 de tone de material antiderapant și astfel nu s-au înregistrat blocaje în trafic în județele din centrul țării.

SDN Sibiu a acționat cu 19 autoutilaje și s-au răspândit 162 tone sare și 1.5 tone clorură de calciu pe: DN 1, DN 7, DN 7C, DN 14, DN 14A si DN 14B. Secția Autostrăzi Sibiu a acționat cu 21 autoutilaje și s-au răspândit 188 tone sare pe: A1 si A3.

Deszăpezire 23.03.2020

A fost o noapte ca în plină iarnă pe drumurile din centrul țării. A nins consistent în toate zonele iar DRDP Brașov a acționat cu aproximativ 120 de utilaje de deszăpezire care au împrăștiat peste 1000 de tone de material antiderapant. și astfel nu s-au înregistrat blocaje în trafic.ATENȚIE!Având în vedere noile reglementări cu privire la evitarea răspândirii noului Coronavirus, vă rugăm să evitați cu orice preț deplasările în interes personal. Drumurile sunt menținute în acestă perioadă pentru a permite transporturile în situații excepționale.#statiacasa

Slået op af Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov i Søndag den 22. marts 2020

DRDP Brașov roagă șoferii să evite cu orice preț deplasările care nu sunt necesare. „Având în vedere noile reglementări cu privire la evitarea răspândirii noului Coronavirus, vă rugăm să evitați cu orice preț deplasările în interes personal. Drumurile sunt menținute în acestă perioadă pentru a permite transporturile în situații excepționale”, informează DRDP Brașov.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.