VIDEO FOTO – Rugăciunile din Catedrala Mitropolitană transmise live. Preotul Necula îndeamnă sibienii să rămână acasă

0 680

Cea mai importantă biserică din Sibiu, Catedrala Mitropolitană, şi-a mutat slujba în online, începând de luni dimineaţa. Astfel, Paraclisul Maicii Domnului a fost transmis în direct, pe pagina de Facebook a Catedralei Mitropolitane din Sibiu. Preotul care s-a rugat luni dimineaţa în catedrala sibiană, Constantin Necula, îi îndeamnă pe sibieni să rămâne în case.

Slujbe şi rugăciuni transmise pentru sibieni pe Facebook

Sibienii care doreau să intre să se roage în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, dar nu o mai pot face, pot urmări live, rugăciunile şi slujbele pe pagina de Faceboook a acestui lăcaş de cult.

Preotul Constantin Necula: „Biserica este fiecare dintre noi”

„Nu e un păcat şi nu este nici măcar un act de discriminare în a fi redus acest număr de credincioşi participanţi la slujbe, ci un act de…. hai să-i spunem justiţie şi igienă socială pentru astfel de momente, atrăgând atenţia de fiecare dată că credincioşii sunt cărămizile vii ale Bisericii şi că poate învăţăm şi dintr-o situaţie de genul acesta că Biserica nu este o simplă clădire, ci suntem fiecare dintre noi în parte”, a declarat luni, pentru ProTV, preotul Constantin Necula. Acesta îi îndeamnă pe sibieni să rămână acasă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.