Wizz Air explică de ce a anulat toate zborurile la Sibiu – Pasagerii primesc despăgubiri

0 2.488

⇓ Ascultă știrea ⇓

Wizz Air a anunțat marți că suspendă toate operațiunile de la bazele din Timișoara, Craiova și Sibiu. Măsurile sunt luate ca urmare a restricțiilor impuse de autoritățile române în criza coronavirus.

Wizz Air a anunțat că, începând cu data de 25 martie 2020, ora locală 00.00, va suspenda toate operațiunile de la baza din Sibiu, inclusiv de la bazele din Timișoara și Craiova, până la 1 mai. Măsurile sunt luate ca urmare a restricțiilor din partea autorităților române cu privire la circulația cetățenilor străini în România în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

Toate celelalte operațiuni din România – București, Cluj-Napoca, Iași, Suceava, Constanța, Tîrgu Mureș și Satu Mare,  rămân active, cu restricțiile impuse de diferitele țări către care Wizz Air operează de pe aeroporturile respective.

„Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele. Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, a transmis compania Wizz Air, printr-un comunicat de presă.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est și oferă peste 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 155 de destinaţii din 45 de ţări.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...