Patronul unei firme de dezinfecție din Sibiu, cercetat penal – Făcea trafic de substanțe periculoase

0 2.993

⇓ Ascultă știrea ⇓

Un sibian în vârstă de 31 de ani, patronul unei firme de dezinfecție, dezinsecție și deratizare din Sibiu, este cercetat penal pentru trafic de substanțe periculoase.

„La data de 24 martie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul deținerii și utilizării substanțelor periculoase. Cu această ocazie, pe raza municipiului Sibiu, a fost identificată o societate comercială care, prin diferite afișe postate la intrarea în imobile, oferea servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma primelor verificări efectuate de către polițiști, s-a stabilit că, pentru desfășurarea activităților de dezinfecție, dezinsecție și deratizare (DDD), produsul pe bază de alcool etilic, etandiol şi alte substanţe, utilizat de societate, nu ar fi avizat de către Ministerul Sănătății.

Polițiștii au indisponibilizat 48 de litri de produs și au ridicat probe din substanța în cauză care urmează a fi înaintate Direcției de Sănătate Publică Sibiu pentru stabilirea conținutului acesteia.

Astfel, pe numele administratorului firmei, un sibian în vârstă de 31 de ani, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice, în conformitate cu prevederile articolului 359 din Codul Penal. Cercetările în acest caz continuă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...