Prefectul Mircea Creţu le mulţumeşte sibienilor care stau în case

1.651

Prefectul judeţului Sibiu, Mircea Creţu, le mulţumeşte sibienilor care stau în case. Creţu spune că apreciază atât efortul făcut de cetăţeni, dar şi cel al forţelor de ordine.

Mircea Creţu şi Sebastian Dotcoş au făcut verificări pe teren

„În cursul zilei de astăzi, Prefectul Județului Sibiu, domnul Mircea Crețu, împreună cu Directorul Cancelariei Prefectului, domnul Sebastian Dotcoș, au mers în teren pentru a se asigura că în județul Sibiu se respectă în totalitate prevederile Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. În urma vizitei efectuate, s-a constat că forțele de ordine din județul Sibiu au efective suficiente și bine pregătite pentru a gestiona respectarea prevederilor în vigoare. Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean,  Poliția Militară și Poliția Locală Sibiu, acționează în sistem integrat pentru a asigura ordinea și siguranța publică, dar și prevenirea și combaterea criminalității”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Sibiu.

Prefectul către sibieni: „Este vital ca toţi cetăţenii să se protejeze”

„Dat fiind contextul în care ne aflăm, aș putea spune că este vital ca toți cetățenii să înțeleagă cât de important este să respecte toate prevederile în vigoare, să se protejeze și să stea cât de mult este posibil în casă! În ultimele zile se poate constata că la nivelul județului nostru cetățenii au înțeles situația, și le mulțumesc celor care fac acest efort, de a sta în casă! În calitate de Prefect al județului Sibiu, am vrut să mă asigur că efectivele sunt pregătite să facă față situației și să le transmit toată admirația și respectul meu pentru ceea ce fac în această perioadă dificilă pentru noi toți. Am efectuat această vizită și în calitate de cetățean și pot spune cu sinceritate că forțele de ordine mi-au transmis sentimentul de încredere și siguranță!” transmite Mircea Crețu, Prefectul Județului Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi