fbpx

VIDEO FOTO Prima zi de carantină în România – Cum se circulă prin Sibiu

7.396

Miercuri este prima zi de carantină în România. Sibiul este aproape gol, doar câteva autoturisme se mai văd în trafic. Ordonanţa Militară nr. 3 privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 a fost publicată, în noaptea de marţi spre miercuri, în Monitorul Oficial, astfel că prevederile ei au intrat în vigoare. strazi sibiu 12 strazi sibiu 1 strazi sibiu 2

De astăzi, s-a interzis circulația tututor persoanelor, cu următoarele excepții: deplasarea în scop profesional, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază, deplasarea pentru asistență medicală, depasări pentru îngrijirea copilului sau asistența persoanelor bolnave, deplasări pentru sport în apropierea locuinței, deplasarea pentru donarea de sânge, deplasarea pentru voluntariat, pentru activități agricole.

Sibienii s-au conformat. În jurul orei 13.00, în trafic, erau foarte puține mașini în trafic.

strazi sibiu 9 strazi sibiu 8 strazi sibiu 7 strazi sibiu 6 strazi sibiu 5 strazi sibiu 4

De asemenea, oamenii nu s-au arătat pe străzi. strazi sibiu 19 strazi sibiu 18 strazi sibiu 17 strazi sibiu 16 strazi sibiu 11 strazi sibiu 14

De astăzi, angajații sunt obligați să prezinte o legitimație de serviciu sau o adeverință de la angajator. Atunci când ies din case sau gospodării, liber profesioniștii trebuie să prezinte o declarație pe proprie răspundere, care trebuie să cuprindă numele, data nașterii, motivul deplasării, data, semnătura. Declarația poate fi prezentată și prin intermediul telefonului sau tabletei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Goia Maria scrie

    Ma intreb oare nu ar putea si autobuzele din Sibiu sa circule cu program redus asa reusim si noi sa mai facem economie ca sa nu mai vorbim de reducerea poluarii. Circula toata ziua aproape goale si vad ca nu se sesizeaza nimeni. Cat despre bugetarii de la ghisee ce sa mai zicem somaj nene pe banii nostrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.