CORONAVIRUS – Editurile lansează cărţi despre pandemia care a cuprins lumea

297

Editurile încep să scoată deja pe piață cărți despre coronavirus. Agenţia Mediafax a făcut o listă a cărţilor pe această temă.

Cărţi la Editura Integral: Dr. Bernd Lee & Jo-Anne Anderson-Lee – „Coronavirusul între adevărul științific și teorii ale conspirației”

Pandemia provocată de coronavirus – COVID-19 – suscită tot mai multe interpretări și controverse, explicațiile științifice cunoscând felurite metamorfoze de la o zi la alta și fiind sensibil concurate de tot felul de scenarii apocaliptice specifice unor filme precum X-Men sau Avengers. Chiar dacă, deocamdată, este imposibil de tras o concluzie perfect pertinentă, lucrurile aflându-se într-o evoluție continuă și adesea imprevizibilă, încep să se acumuleze tot mai multe seturi de informații aparent imposibil de contrazis… Volumul cuprinde: Coronavirusul – primele semne de întrebare datează de aproape o sută de ani! Mică istorie SARS, AH1N1, MERS, COVID-19; Rasism, xenofobie și pandemia de coronavirus; „Banii sunt ochiul Coronavirusului!” Pe fondul războiului comercial cu SUA stârnit de Donald Trump, se dau cele mai mari lovituri din istoria Bursei?; Suspiciuni privind tehnologia 5G și legătura acesteia cu apariția lui COVID-19 în laborator. Ce legătură ar avea Bill Gates și fundația lui, familia Rotschild și industria secretă a nanoboților; Stranie poveste a unui documentar premonitoriu difuzat pe Netflix înaintea izbucnirii pandemiei; Virusul conspiraționist lovește din toate direcțiile; Adevărul despre evoluția catastrofală a pandemiei, dar și despre unele vindecări miraculoase. Ce are a face, totuși, masoneria?; Al Treilea Război Mondial va fi un război biologic!?!

Vincențiu Naumescu – „Ghid practic de prevenire a infectării cu COVID-19. Leacuri împotriva gripei, remedii vechi și noi, rețete sănătoase”

Al doilea volumul al proiectului Coronavirus 2020 cuprinde: Gel dezinfectant ușor de făcut acasă din doar 3 ingrediente. Alte 13 rețete de gel dezinfectant și soluții practice pentru dezinfectare – unele erau folosite cu succes de bunicii noștri – gel hidroalcoolic recomandat de Organizația Mondială a Sănătății; gel simplu cu apă oxigenată; gel purifiant pentru mâini, fără clătire; leşia, dezinfectant universal; sarea îndepărtează murdăria din bucătărie; oțetul curăță, șterge și dezinfectează; cât de util poate fi banalul Borax; cojile de lămâie curăţă mucegaiul; uleiurile esenţiale distrug microbii; soluții pentru dezinfecția băii și a toaletei; apa oxigenată omoară germenii; dezinfectant la purtător, în numai 3 minute; apa de argint, primul biocid.

Aloe vera – planta care purifică aerul în casă
Este vitamina C eficace în prevenția și tratamentul coronavirusului?
Ce să consumi pentru un sistem imunitar puternic: 12 reguli de bază pe care să le urmezi; 10 alimente care nu expiră niciodată; ce provizii să-ți faci dacă vrei să mănânci sănătos
Cum dezinfectezi eficient telefonul mobil
Măști de protecție făcute în casă
Care sunt cele mai expuse categorii profesionale la infecţia cu noul coronavirus
Cum te păzești de coronavirus dacă ai peste 60 de ani / 13 recomandări
8 sfaturi pentru părinți despre cum să le vorbim copiilor despre coronavirus / Ghid complet de comunicare de la UNICEF
Raed Arafat despre coronavirus și ce trebuie făcut în cazul unei asemenea pandemii.

Urmează volumul lui Silvian Leahu – „Tehnici de supraviețuire în izolare pe perioada pandemiei”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi