Amenzi de 350.000 de lei pentru sibienii care nu au respectat măsura izolării

0 2.792

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență. Oamenii legii i-au verificat pe sibienii izolați la domiciliu și au aplicat peste 260 de sancțiuni în valoare de 350.000 de lei celor care nu au respectat măsurile.

Astfel, 312 polițiști sibieni împreună cu un efectiv de peste 85 de jandarmi și 14 militari, au desfășurat 252 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 197 de persoane și 10 societăți comerciale au fost supuse controalelor pentru a se asigura suspendarea activității. În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, au fost aplicate 264 sancțiuni în valoare de 350.000 lei.

De asemenea, au fost conduse 30 persoane în centrele de carantină și 18 persoane au fost mutate din izolare la domiciliu, în carantină instituționalizată, întrucât acestea nu au respectat prevederile legale incidente.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.