Bolnavul de la Sibiu suspect de coronavirus – Este în continuare în stare gravă la Județean

0 6.976

Bolnavul internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu cu suspiciune de coronavirus este în continuare în stare gravă și nu a primit rezultatul testului pentru COVID – 19.

Instituția Prefectului Sibiu a confirmat vineri faptul că pacientul a fost testat pentru coronavirus și așteaptă rezultatele.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: la Spitalul Județean Sibiu a fost transferat un pacient în stare foarte gravă, cu insuficiență respiratorie severă, al cărui test de gripă a rezultat negativ. Pacientului i-au fost recoltate probe pentru noul tip de Coronavirus care au fost trimise spre prelucrare la Cluj. În momentul de față acesta se află la Spitalul Județean Sibiu internat pe secția clinică ATI, intubat, sub supraveghere și tratament specific”, se arată într-un comunicat transmis presei locale.

Conform declarațiilor pacientului, acesta nu a intrat în contact cu o persoană declarată pozitiv la testarea Coronavirus și nici nu a călătorit în ultima perioadă.

Pacientul suspect de Coronavirus, transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din SIbiu, este în stare foarte gravă. Potrivit unor surse medicale, ar fi fost refuzat de două spitale din ţară, cel de la Cluj şi cel de la Timişoara, care au motivat că au foarte mulţi pacienţi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...