FOTO: Crucea Roșie a distribuit alimente persoanelor vulnerabile din județul Sibiu

921

Crucea Roșie Sibiu a realizat o nouă distribuție de alimente perisabile persoanelor vulnerabile din județul Sibiu, în contextul pandemiei de coronavirus.

Crucea Roșie Sibiu, cu ajutorul voluntarilor din cadrul platformei ”Vă ajutăm din Sibiu” și cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, a realizat o nouă distribuție de alimente perisabile de la depozitul din cadrul Sălii Transilvania.

Astfel, s-a reușit distribuirea unei cantițăți de 5.700 de ouă, 3.000 de conserve, aproape 300 de kilograme de carne (produse afumate, semiafumate și mezeluri) și 80 de kilograme de sana.

Toate acestea au ajuns la sute de peroane vulnerabile din județul Sibiu, prin intermediul programelor sociale derulate de Primăria Municipiului Sibiu, Arhiepiscopia Ortodoxă, Asociația Filantropia ”Sf. Nicolae ”, Asociația Acord, Primăria Comunei Turnu Roșu, Căminul de Vârstnici din Marpod și Căminul de Vârstnici din Ighiș. O parte dintre alimentele perisabile au fost donate și Spitalului Clinic Județean.

„Mulțumim tuturor acestor instituții pentru buna colaborare și voluntarilor noștri implicați, în special lui Sorin Neamțu care ne-a ajutat cu transportul acestor alimente”, transmit reprezentanții Crucea Roșie Sibiu.

Pentru a susține proiectele umanitare derulate de Crucea Roșie Sibiu din perioada aceasta, puteți ajuta cu donații în contul: RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi