Primăria Sibiu continuă igienizarea spațiilor publice – Începe dezinfecția în cartierele de blocuri

1.724

De sâmbătă, 28 martie, operatorul contractat de Primăria Sibiu începe igienizarea și în cartierele de blocuri. Se va interveni pe rând în aceste zone, urmând să se igienizeze toate spațiile comune dintre blocurile de locuințe, accesurile în blocuri, trotuare, alei.

Igienizarea se va face prin pulverizarea unei soluții de hipoclorit de sodiu, substanța cu eficiență dovedită de specialiști COVID-19, în concentrația indicată de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor.

Sâmbătă, 28 martie se va interveni în cartierele Dioda și Hipodrom. Luni, 30 martie echipele vor acționa în cartierul Ștrand și Valea Aurie, iar marți, 31 martie se va efectua operațiunea în cartierul Vasile Aaron. Celelalte cartiere de blocuri vor fi igienizate în cursul zilei de miercuri și joi.

În paralel se continuă cu igienizarea spațiilor publice pietonale. Zilnic, următoarele tipuri de zone sunt dezinfectate cu o substanță pe bază de hipoclorit de sodiu, conform recomandărilor, testat și confirmat ca eficient împotriva virusului:

• trotuare și alei
• zone pietonale
• pasaje și scări
• stații de autobuz

Acțiunile de dezinfecție se vor desfășura între orele 10 și 18, iar realizarea efectivă a operațiunilor va fi verificată în teren de inspectorii Serviciului Salubrizare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.