Sibienii nu respectă izolarea și carantina – S-au dat amenzi de 200.000 de lei într-o singură zi

0 3.373

⇓ Ascultă știrea ⇓

Polițiștii, militarii și jandarmii au verificat, vineri, mii de persoane aflate în carantină și în izolare în județul Sibiu. S-au aplicat amenzi de 200.000 de lei celor care au încălcat măsurile, într-o singură zi.

Instituția Prefectului Județului Sibiu informează că, în ultimele 24 de ore, 225 de polițiști sibieni, 67 de polițiști locali, 36 de militari și aproximativ 110 jandarmi au desfășurat 480 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 446 de persoane. Totodată, șapte societăți comerciale au fost supuse controalelor pentru a se asigura suspendarea activității.

În perioada de referință, au fost conduse 30 persoane în centrele de carantină și 22 în spațiile de izolare. Au fost verificate 987 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, fiind identificate șase persoane care nu au respectat măsura izolării. Alte 45 de persoane au fost verificate la solicitarea DSP Sibiu.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de vineri au fost aplicate 250 sancțiuni în valoare de 200.000 lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.