CORONAVIRUS – Cerem prefectului şi preşedintelui CJ Sibiu să spună care este situaţia reală din spitale

9.390

Ora de Sibiu a cerut prefectului judeţului, Mircea Creţu şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, să spună public sibienilor, care este situaţia reală din cele mai importante spitale ale momentului din Sibiu: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi Spitalul de Pneumoftiziologie, cunoscut ca Spitalul TBC.

Câţi sibieni sunt infectaţi cu noul coronavirus? Câţi medici şi câte asistente sunt izolate acasă?

Pentru corecta informare a sibienilor, Ora de Sibiu, cere autorităţilor locale să spună clar, câţi sibieni sunt infectaţi cu noul coronavirus şi care este starea lor de sănătate. Cerem asta după ce am scris deja, având surse de încredere, că există sibieni cu COVID – 19, internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, încă de vineri. Deja a apărut în spaţiul public informaţia că avem şi primul cadru medical infectat cu noul coronavirus, fiind vorba despre un asistent medical de la Terapie Intensivă, care a anunţat sâmbătă seara, pe Facebook, că este la Secţia Clinică de Infecţioase, infectat cu COVID – 19. Dorim să ştim care este situaţia reală din spitalul din linia întâi, Judeţeanul, şi a celui de linia a doua, TBC. Sibienii cu COVID – 19 care trebuie internaţi, se află deja în Spitalul Judeţean. Când acest spital nu va mai face faţă, cazurile vor fi date la TBC.

Citeşte şi: https://www.oradesibiu.ro/2020/03/29/exclusiv-asistent-medical-de-la-spitalul-judetean-sibiu-infectat-cu-coronavirus-inca-patru-sunt-in-izolare/

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.