ISU Sibiu: Aproape 2.900 combinezoane au ajuns la spitale, DSP şi Ambulanţă

1.966

Aproape 2.900 de combinezoane au ajuns la Spitalul Judeţean, cel de Pediatrie şi Spitalul Municipal din Mediaş, dar şi la Ambulanţă şi Direcţia de Sănătate Publică, anunţă duminică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” (ISU) al județului Sibiu .

Combinezoane utile pentru protecţie

“În ultimele două zile Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a intrat în posesia a 2835 de combinezoane complete de unică folosință, dotate inclusiv cu glugă și protecție pentru încălțăminte precum și dezinfectanți TP 2 de nivel înalt pentru suprafețe critice, echipamente medicale critice și instrumentar medical. Materialele sunt de proveniență sud-coreeană și fac parte dintr-un lot achiziționat de România, prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență”, se arată în comunicatul remis duminică redacţiei.

Echipamentele ajută şi la transportul sibienilor infectaţi cu COVID-19 sau suspecţi

“Acestea au fost distribuite de către pompierii militari sibieni instituțiilor din județul Sibiu care sunt angrenate în eforturile de reducere a răspândirii noului tip de coronavirus după cum urmează : Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (Secția Boli Infecțioase și Unitatea de Primiri Urgențe), Spitalul de Pediatrie Sibiu, Spitalul Municipal Mediaș, Serviciului județean de Ambulanță și Direcția de Sănătate Publică Sibiu. Echipamentele primite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu vor fi utilizate de către personalul care asigură misiunile de transport specializat a persoanelor suspecte sau infectate cu noul tip de coronavirus”, mai spun cei de la ISU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.