Presiune scăzută la apă luni în Sibiu și alte trei localități din județ

2.714

Apa Canal anuntă ca luni, 30 martie, între orele 08,00 – 22,00, vor fi executate lucrări de reparație la conducta de transport DN 600, din zona străzii Aviației din municipiul Sibiu. În acest interval, se vor înregistra scăderi ale presiunii apei potabile în mai multe zone din oraș, dar și în alte trei localități din județ.

Consumatorii din Zona Industrială Vest, Soseaua Alba Iulia (între str. E. A. Bieltz și Aeroport), Cartierul Alma – Ogorului, precum și cei din localitățile Cristian, Șura Mica și Ocna Sibiului vor avea luni presiune scăzută la apă.

Apa Canal Sibiu SA va executa o serie de reglaje în rețeaua de distribuție, suplinind aportul de apă în zonele afectate însa, în funcție de consumul din rețea, pot apărea situații punctuale de lipsă totală a apei. În aceste situații, abonații pot solicita apa prin intermediul autospecialelor ce vor fi la dispoziția celor afectați, programarea făcându-se prin Dispecerat.

Lucrările de reparație vor fie executate de firma Terra Buildings SRL, cu asistență din partea Apă Canal SA Sibiu, în cadrul contractului ce vizează înlocuirea tronsonului de conductă DN 600, de pe strada Aviației.

Abonații din zonele și localitățile menționate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.