Ședință la Consiliul Local – Primăria dă bani mai mulți pentru Spitalul de Pediatrie

0 601

Ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Sibiu din data de 30.03.2020 s-a desfășurat prin mijloace electronice, pe o platformă on-line, de videoconferință. În cadrul acesteia, s-a aprobat rectificarea bugetului local. Astfel, Primăria a decis să dea mai mulți bani Spitalului de Pediatrie.

Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu a solicitat rectificarea bugetului și a programului de investiții publice, în contextul actual al instituirii stării de urgență pe teritoriul României conform Decretului prezidențial, în vederea gestionării pandemiei de coronavirus, fiind identificate o serie de nevoie specifice și urgente necesare prevenirii răspândirii epidemiei COVID-19 și a tratării pacienților contaminați, astfel:

  • Suplimentarea cheltuielilor de capital cu suma de 1.117,00 mii lei și rectificarea programului anual de investiții publice pe grupe de investiții și surse de finanțare ca urmare a introducerii unor obiective noi de investiții, cu finanțare din subvenții de la bugetul local;
  • Suplimentarea cu suma de 1.749,00 mii lei a cheltuielilor cu bunuri și servicii necesare în acest context, respectiv materiale de protecție și echipamentele necesare personalului medical, cu finanțare din subvenții de la bugetul local.

Potrivit proiectului de hotărâre, s-a impus rectificarea bugetului local prin suplimentarea cheltuielilor, la Transferuri pentru finanțarea cheltuielilor de capital din domeniul sănătății cu suma de 1.117,00 mii lei și la Transferuri din bugetele locale pentru finanțarea cheltuielilor curente în domeniul sănătății cu suma de 1.749,00 mii lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...