#oradeservicii Un pahar de vin bun la tine în sufragerie? Wine Not?

Wine Not? este o stare de spirit. Este povestea gustului care ne trezește simțurile dar și pasiunea de a descoperi un vin de bună calitate. Se spune că aproape tot ce trebuie să știi despre un vin afli doar mirosindu-l. Aromele pe care le simți la primul „miros“ te vor însoți pe toată perioada degustării și îți vor îmbogăți experiența.

Chiar și acum, când ne-am retras între patru pereți, un vin bun ne poate ține companie sau poate fi prilej de conversație cu partenerul de viață. Vinul este mai mult decât o simplă băutură. Este o stare de spirit sau chiar amprenta unei personalități.

Wine Not? a început din pasiune. Pasiunea de a descoperi un vin de calitate, de a-l povesti cu prietenii și de a-l savura. Acum, mai mult ca niciodată, avem timp. Timp pentru familie și timp pentru un pahar de vin bun. Ovidiu Balaban, creatorul Wine Not?, ne explică cum putem comanda acasă cele mai bune vinuri românești și internaționale.

“Noi am dat drumul de urgență site-ului, comenzilor online, facem livrări, oriunde în Sibiu și localitățile vecine. Livrarea este complet gratuită la o comandă de minim șase sticle”, spune acesta.

Detalii despre produse aici: https://winenot.eu/wine-shop/

Istoria ne dezvăluie destule exemple de companii care au fost suficient de rapide și flexibile pentru a recunoaște la timp apropierea unei crize. Ba chiar au reușit s-o folosească în avantajul lor. Și coronavirusul va trece, iar noi vom fi tot aici. Oamenii de afaceri inteligenți, nu numai că vor depăși criza, dar vor găsi și metode noi de a transforma aceste momente grele, în crestere. Dezvoltarea unei afaceri în aceste momente, se bazează pe identificarea unor oportunități noi. Pe care, de foarte multe ori, le avem la îndemână. Criza COVID-19 subliniază nevoia ca mediul de afaceri să fie rezistent și pregătit. Căutăm aceste calități printre oamenii de afaceri sibieni, care vor continua să sprijine comunitatea locală și acum și după restabilirea sănătății publice.

#oradeservicii  Vă prezentăm oamenii de afaceri locali care continuă să ofere servicii și pe perioada crizei sanitare declanșată de coronavirus.
Dacă doriți să vă alăturați campaniei Ora de Sibiu, vă învităm să ne scrieți pe adresa de mail oradesibiu@gmail.com sau să sunați la numarul de telefon 0746 752 240.
afaceri de crizăora de serviciiwine not
Comentarii (0)
Comentează