VIDEO FOTO – Zeci de rromi din Turnișor, izolați la domiciliu – Au avut contact cu femeia moartă de coronavirus

0 12.742

În urma decesului unei femei din comunitatea rromă, confirmată în urma probelor biologice pentru COVID-19, Instituția Prefectului a pus în izolare zeci de persoane care au avut contact direct cu aceasta.

Prefectul Județului Sibiu a dispus către Direcția de Sănătate Publică, efectuarea de verificări și efectuarea anchetei epidemiologice. În urma anchetei epidemiologice, au fost identificate 38 de persoane cu care aceasta a intrat în contact, pentru care s-a impus izolarea la domiciliu.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean, s-a dispus ca echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu, sprijinite de luptători SAS (Serviciul Acțiuni Speciale), să verifice în regim de urgență dacă toate persoanele din zonă, respectă măsura izolării la domiciliu, respectiv a distanțării sociale/interdicției de circulație.

Luni sunt echipaje de Poliție la Kaufland Turnișor și echipaje ale Poliției locale pe șoseaua Alba Iulia.

turnisor 1

Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu se asigură de respectare a măsurilor impuse de Ordonanțele Militare în vigoare.

„Pe această cale reamintim cetățenilor județului Sibiu să evite deplasările care nu sunt de strictă necesitate și să respecte toate măsurile impuse de Ordonanțele Militare în vigoare”, se arată într-un comunicat transmis de Instituția Prefectului Județului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...