Compania IFM donează 50.000 de euro pentru Spitalul Județean Sibiu

1 5.119

Compania IFM Sibiu se alătură eforturilor comunitații locale în lupta cu COVID19, donând suma de 50.000 euro pentru achiziționarea aparaturii necesare unui pat standard de terapie intensivă (Aparat anestezie cu funcție de ventilație; pat; monitor funcții vitale; set 6 injectomate), la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

“Suntem impresionați de mobilizarea extraordinară a comunității din Sibiu și suntem mândri că facem parte din aceasta. Dorim să sprijinim eforturile Fundației Comunitare Sibiu, care a inițiat și s-a implicat exemplar în campaniile de colectare de fonduri, până acum.
Suntem o companie de familie, iar pentru noi, a sta uniți și a avea grijă unii de alții reprezintă fundamentul pe care ne-am dezvoltat și am crescut în ultimii 50 de ani de activitate.
Acum mai mult decât oricând avem nevoie unii de alții. Avem nevoie să rămânem optimiști, să fim buni, să fim în armonie, să comunicăm și să ne susținem prin toate mijloacele, să luăm măsuri eficiente de protecție și să contribuim fiecare, în măsura capacităților noastre proprii, la stoparea acestei pandemii.”
#ifmily #avemgrijauniidealtii #totulvafibine

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Bzzzz scrie

    Bravo!!!!
    Cinste lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.