Coronavirus Sibiu: 2.690 persoane în izolare și 340 în carantină

2.497

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează, miercuri, un număr de 2.690 persoane izolate și 340 persoane în carantină.

În ultimele 24 de ore au ieșit din carantină 11 persoane. Acum sunt monitorizați în centrele de carantinare 340 de oameni.

Instituția Prefectului Județului Sibiu anunță că în urma testării pentru COVID-19, 212 de teste au ieșit negative. Referitor la cele pozitive, nu sunt transmise informații.

60 de apeluri de la sibieni la numerele pentru COVID
De asemenea, în ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr de peste 60 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

De asemenea pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt pregătiți pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate. În ultimele 24 de ore, aceștia au răspuns prompt unui număr de 30 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.