Situația la zi în Sibiu – 22 de oameni infectați și doi uciși de coronavirus

0 2.847

Grupul de Comunicare Strategică a informat, joi, că 22 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus în județul Sibiu. Dintre acestea, două au decedat.

În județul Sibiu sunt, joi, 22 de persoane care s-au infectat cu noul coronavirus. Două dintre acestea au decedat luni, fiind vorba despre soții Mihuțescu. Cei doi au avut istoric de călătorie și alte boli asociate. Vezi detalii AICI.

Instituția Prefectului Județului Sibiu informează că, astăzi, 02.04.2020, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 2.590 persoane izolate și 362 persoane în carantină. „În urma testării pentru COVID-19, 22 de persoane testate pozitiv și 242 de persoane testate negativ”, se arată într-un comunicat de presă.

În spital, la Sibiu, ar mai exista 37 de cazuri suspecte. Detalii AICI.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr un număr impresionant de peste 150 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.