ULBS are o nouă conducere – Echipa managerială și-a preluat atribuțiile

633

Prorectorii Raluca Sassu, Horațiu Dura, Adrian Pascu și Andrei Terian și-au  început miercuri mandatele. Și noii decani și-au preluat atribuțiile pe 1 aprilie.

După ce noul rector al ULBS, Sorin Radu, și-a preluat atribuțiile pe 7 martie, miercuri i s-au alăturat și prorectorii Raluca Sassu, Horațiu Dura, Adrian Pascu și Andrei Terian.

Sorin Radu spune că prioritatea noii echipe manageriale este acum, în plină epidemie de coronavirus, aceea de a gândi, adopta și implementa măsuri care să protejeze comunitatea Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

“Împreună formăm o echipă și cred că toți privim cu încredere spre viitor. Noua echipă managerială își începe mandatul într-o împrejurare neobișnuită. Este un moment care nu doar că ne bulversează rutinele cotidiene, ci ne și pune astfel la încercare. Evident, nu ne putem alege timpurile pe care să le trăim, dar putem alege cum anume să le trăim. Asta este în puterea noastră – și doar a noastră! Și tot de noi ține și efortul de a ne ridica deasupra limitelor pe care ni le impun asemenea vremuri.

Acesta poate fi pentru noi toți un moment-cheie pentru a ne manifesta solidaritatea, un cuvânt folosit până la demonetizare în spațiul public, dar a cărui valoare sper să reușim să o simțim din nou cu acest prilej. De aceea, doresc să vă asigur că prioritatea noii echipe manageriale este, în aceste vremuri, de a gândi, adopta și implementa măsuri care să ne protejeze pe noi, comunitatea Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, dar și pe cei dragi nouă. De altfel, nu am putut să nu observ că toți membrii comunității noastre au depus în această perioadă de criză un efort constant pentru ca activitățile lor să-și păstreze un ritm normal și eficient, pentru ca fiecare provocare să-și găsească răspunsul optim și pentru ca implementarea soluțiilor găsite să se facă rapid și în beneficiul tuturor.

Prin urmare, vreau să vă mulțumesc pentru acest efort, ca și pentru efortul de a vă comporta firesc în vremuri atât de neobișnuite! Vă doresc tuturor multă sănătate! Să fim încrezători că orice încercare e menită să aducă la suprafață tot ce e mai bun din noi și să folosim aceste vremuri pentru a deveni mai atenți, mai înțelegători și mai generoși! Poate că tocmai existența solitară la care ne constrânge această pandemie ne va ajuta să prețuim și să construim mai bine solidaritatea de mâine!”, este mesajul transmis de Sorin Radu, rectorul ULBS.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.