VIDEO – FOTO: Doi pensionari din Vasile Aron, la un pahar de bere în parc – Ignoră interdicțiile autorităților

2 5.903

Doi vârstnici care stăteau la o bere în spatele blocurilor i-au revoltat pe tinerii care stau în casă. Aceștia ignoră complet recomandarea autorităților de a ieși din casă doar pentru a merge la doctor sau pentru aprovizionare. În imagini apar stând la masă, cu câte o bere în față.

Cei doi pensionari din Vasile Aron au fost filmați printre blocuri, în timp ce stau liniștiți și beau o bere. Celor doi nu pare să le pese câtuși de puțin de interdicțiile autorităților care îi vizează în primul rând pe vârstnicii peste 65 de ani. Imaginile ne-au fost trimise de un tânăr care respectă recomandările autorităților și stă în casă.

„Felicitări, să aveți poftă, domnilor care sunteți recunoscători miilor de tineri și oameni care stau închiși în casă, pentru voi în mod special. Vă mulțumim că, încă o dată, ne faceți mândri”, a scris tânărul pe pagina sa de socializare.

Felicitări si sa aveti pofta Domnilor care sunteti recunoscători miilor de tineri si oameni care stau închiși în casa pentru voi in mod special. Va multumim ca inca o data ne faceti mândri.

Slået op af Ionutz RotarTorsdag den 2. april 2020

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anunțat, duminică, măsuri noi care privesc persoanele care au peste 65 de ani. Conform modificărilor aduse prin ordonanța militară nr. 6, bătrânii pot ieși din casă pentru probleme de natură medicală, cum ar fi tratamente oncologice sau dialize. De asemenea, în afară de intervalul 11-13, persoanele peste 65 de ani vor putea ieși între orele 20-21 pentru a-și plimba animalele de comanie, sau pentru a se îngriji de animalele domestice.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Sibian scrie

    Da ?!? Eu credeam ca pot iesi la magazinul alimentar sau la farmacie…. Tu (Halal) ai inteles ce scrie in ordonanta ?

  2. halal scrie

    Hai ca se exagereaza, au voie sa stea acolo. Nu le interzice nimeni sa se recreeze fara sa deranjeze pe nimeni intre orele 11 si 13.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.