sibian reținut pentru că s-a dus să-și vadă fosta iubită – proprietarul apartamentului în care locuia femeia, amenințat
FOTO: arhivă

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Coveș este cercetat penal după ce s-a dus să-și vadă fosta iubită, încălcând astfel un ordin european de protecție. Acesta l-a amenințat și pe proprietarul apartamentului în care locuiește femeia.

„La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în satul Coveș. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție, violare de domiciliu, respectiv amenințare”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

Totul s-a petrecut în 2 aprilie, în jurul orei 22,30. Bărbatul a intrat fără drept în imobilul în care locuiește fosta concubină, l-a amenințat pe proprietar cu acte de violență și s-a apropiat de fosta concubină, o tânără în vârstă de 20 de ani, la o distanță mai mică de 30 metri, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Agnita la data de 06.03.2020.

În aceste condiții, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, unitatea de parchet competentă aplicând ulterior măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție, violare de domiciliu, respectiv amenințare.

Ultima oră

Comentariul meu