sibienii pot cumpăra carne de miel din piața cibin și piața rahova - în anumite condiții
FOTO: ARHIVĂ

Sibienii vor putea cumpăra carne de miel din piețele agroalimentare din oraș, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, comercializarea se va face în anumite condiții.

Carne de miel în piețe, în perioada 9 – 18 aprilie
„În urma consultărilor cu reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu, începând de joi, 9 aprilie 2020 până în data de 18 aprilie 2020 se va putea achiziționa carne de miel din piețele agroalimentare din Sibiu. În contextul situației actuale, trebuie să ne adaptăm și să asigurăm comercializarea în condiții de siguranță a produselor pe care sibienii le vor avea pe masă în zilele de sărbătoare”, se arată pe pagina de Facebook Piețe Sibiu.

În vederea prevenirii răspândirii Covid-19, în hala din Piața Cibin sectorul de comercializare a cărnii de miel va fi separat de sectorul de comercializare a produselor lactate, accesul în aceste sectoare urmând a fi distinct. În sectorul de carne se va intra pe ușa dinspre semaforul de lângă Podul Cibin, iar ieșirea se va face pe ușa dinspre copertinele de flori. În sectorul de produse lactate, intrarea se va face pe ușa de lângă magazinul cu produse naturiste, iar ieșirea va fi pe ușa dinspre stația de autobuz.

De asemenea, și în hala din Piața Rahova accesul se va face pe uși distincte, numărul persoanelor care vor putea intra în hală fiind stabilit în funcție de numărul de producători prezenți.

Covoare cu substanțe dezinfectate. Producătorii cu măști și mănuși
Personalul pieței va supraveghea și va direcționa fluxul de persoane, astfel încât să se respecte distanța socială.
La intrarea în hală sunt amplasate covoare impregnate cu substanțe dezinfectante pentru încălțăminte și dispensere cu lichid dezinfectant. Producătorii vor purta mănuși și măști.

Programul halelor:
Luni – Vineri: 08.00 – 18.00
Sâmbătă: 08.00 – 16.00
Duminică: 08.00 – 14.00

Pentru a evita aglomerația și a da prioritate persoanelor peste 65 de ani, alegeți să vă deplasați la piață în afara intervalului orar 11.00 – 13.00.

Ultima oră

Comentariul meu