Un nou atelier de creație pentru copii – „Teatrul din bucătărie”

0 355

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă miercuri, 8 aprilie, de la ora 18:00, atelierul de creație „Teatrul din bucătărie”. Atelierul coordonat de Diana Ribana va fi transmis, în direct, pe pagina de Facebook a teatrului, iar părinții și copiii vor putea interacționa pe tot parcursul transmisiei folosind secțiunea de comentarii a platformei.

„Teatrul din bucătărie” e un modul creat pentru a stimula creativitatea copiilor printr-o serie de exerciții de improvizație și activități de bricolaj. Diana Ribana propune o întâlnire cu cei mai mici dintre spectatori, pentru a-i provoca să rămână aproape de teatru, dar de acasă. Atelierul are o durată de aproximativ 30 de minute și este recomandat celor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, cu recomandarea de a fi supravegheați de un adult pe tot parcursul activității. GONG Ateliere FB

Pentru buna desfășurare a atelierului, participanții vor avea nevoie, pe lângă buna dispoziție, de următoarele materiale:
– un carton, aproximativ 42cm * 60cm (A2)
– alte bucăți de carton colorat
– o bucată de material textil, aproximativ 10cm *8cm
– lână colorată sau alte fâșii de materiale textil
– carioci
– nasturi sau alte elemente decorative (paiete, pene,
– 2 lingurițe de plastic
– 1 tub lipici

Atelierul va putea fi urmărit și după transmisia în direct, fiind disponibil online, pe teatrulgong.ro, ca o alternativă de petrecere a timpului liber. Înregistrarea va fi disponibilă gratuit, alături de alte materiale video ce se vor constitui ca o bibliotecă virtuală. În momentul de față, această secțiune mai cuprinde alte patru tutoriale. Secțiunea va fi actualizată săptămânal, cu ateliere prezentate atât în limba română, cât și în limba germană.

În acest moment, toate spectacolele și manifestările cu public ale Teatrului „Gong” sunt amânate pe perioadă nedeterminată. Printre proiectele reconfigurate online se mai numără și „Meniul cu povești șoptite” sau difuzarea de spectacole înregistrate. Între timp angajații teatrului pregătesc proiectele ce vor lansa redeschiderea cu public în sală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.