O firmă de taxi din Sibiu reduce tariful curselor – „Încercăm să facem criza mai ușoară”

0 1.744

Compania de taxi 949 din Sibiu a redus tarifele curselor pentru a veni în sprijinul cetățenilor, dat fiind contextul crizei generată de coronavirus. 

Începând de miercuri, firma de taxi 949 a schimbat tarifele. Acum, prețul de pornire este 2,49 lei, în loc de 3 lei. taxi tarif

„Taxi 949 încearcă să facă criza mai ușoară, așa că am scăzut tariful. Le-am redus începând de astăzi. Noi nu avem nevoie de un profit acum, vrem să trecem peste această criză împreună. Acum două săptămâni am avut și o acțiune. Șoferii au transportat mai multe pungi cu cadouri oamenilor bolnavi, oamenilor fără ajutor. Facem tot ce putem ca să trecem cu bine peste această situație”, a declarat Doru Săbădașu, administratorul firmei de taxi 949.

Patronul de la 949 ne-a spus că efectele pandemiei de coronavirus se resimt și în rândul taximetriștilor. Mulți dintre ei au hotărât să nu mai lucreze în această perioadă.

„În prezent, mai lucreaza cam 20% din toate taximetrele. Noi ne-am gândit și la viitor când am hotărât să reducem tarifele, fiindcă toți o să suferim în urma acestei crize, pe partea financiară. Noi mergem cu mașinile noastre și ne facem niște calcule. Acum a scăzut și prețul benzinei. De aceea ne dorim să venim în sprijinul sibienilor”, a mai spus patronul de la 949.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.