O persoană a fugit din izolare și alte 83 au fost amendate că au ieșit din case marți la Sibiu

1.399

Marți, 235 de polițiști sibieni, 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 55 de polițiști locali au desfășurat 169 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, pe raza județului.

Amenzi de 161.000 de lei pentru cei care au ieșit fără motiv din case
„În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 7 aprilie, au fost aplicate 84 de sancțiuni în valoare de peste 161.000 lei, dintre care 1 pentru nerespectarea măsurilor de carantină/izolare și 83 aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației”, informează Prefectura Sibiu.

În perioada de referință, 18 de persoane au fost conduse în centrele de carantină și 578 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare, fiind identificată 1 persoană care nu a respectat măsura izolării. De asemenea, 12 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Vă rugăm să evitați deplasările care nu sunt strict necesare, să respectați toate prevederile în vigoare și rămâneți în casă, atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și a celor dragi!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.