pod prabusit italia

Un pod din nordul Italiei care în mod normal era destul de aglomerat s-a prăbuşit miercuri, dar numai doi şoferi au fost afectaţi de incident, informează brigada de pompieri.

Un purtător de cuvânt al pompierilor a spus că podul de 260 de metri lungime din apropiere de oraşul Aulla, la jumătatea distanţei dintre Genova şi Florenţa, în extremitatea de nord a regiunii Toscana, s-a prăbuşit la ora 10.25, scrie Agerpres.

Carantina impusă de guvern pentru a combate răspândirea coronavirusului a dus la reducerea traficului în întreaga ţară, inclusiv pe artera din care făcea parte şi podul, cunoscută sub numele SS330.

O echipă de pompieri se află încă la faţa locului, a adăugat purtătorul de cuvânt. Doi şoferi au fost transportaţi la spital cu răni minore, a precizat el. Podul, care era administrat anterior de autorităţile provinciale, a fost dat în managementul ANAS, o companie controlată de grupul feroviar Ferrovie dello Stato.

Ministrul transporturilor Paola De Micheli a declarat că a cerut ANAS să prezinte un raport detaliat. Un număr de 43 de persoane au murit în august 2018 când un viaduct din Genova operat de grupul Atlantia s-a prăbuşit

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu