FOTO – Astrid Fodor: Ministrul Sănătății ne-a promis un nou transport de echipamente de protecție pentru spitalele sibiene

0 824

Miercuri, vicepremierul Raluca Turcan și Ministrul Sănătății,  Nelu Tătaru au fost prezenți la Sibiu pentru a evalua nivelul de pregătire a spitalelor sibiene pentru gestionarea cazurilor infectate cu coronavirus. Ministrul a anunțat și un nou transport de materiale sanitare și echipamente de protecție pentru spitalele din Sibiu.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a participat miercuri la ședința Grupului de suport tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemie, alături de Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și vicepremierul Raluca Turcan.

„Vizita a fost foarte utilă, iar faptul că Vicepremierul și Ministrul Sănătății verifică pe teren situația spitalelor arată preocuparea reală privind protecția personalului medical și a populației. Atât vicepremierul RalucaTurcan, cât și domnul Ministru Tătaru au fost foarte deschiși și au răspuns întrebărilor noastre, ale autorităților locale, clarificând multe aspecte cu care ne confruntăm”, spune primarul Astrid Fodor.

„Cea mai bună veste este faptul că ieri au plecat din București spre Sibiu materiale dezinfectante și echipament de protecție pentru personalul medico-sanitar din Spitalul Județean și Spitalul de Pediatrie, cantități care vor suplimenta stocurile existente”, a mai precizat primarul municipiului Sibiu.

Ministrul Sănătății a verificat și la Sibiu aplicarea măsurilor adoptate de autoritățile locale pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.