Încă doi copii așteaptă rezultatul testelor coronavirus la Sibiu – Patru au fost externați

0 715

În Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu mai sunt internați 11 copii. Opt dintre ei sunt infectați cu coronavirus iar doi așteaptă rezultatul testului pentru COVID – 19.

Potrivit informațiilor furnizate de Spitalul de Pediatrie, 11 copii sunt internați în acest moment pe Secția de Boli Infecțioase. 4 copii au avut rezultate negativ la testul Covid – 19.

„La Spitalul de Pediatrie, la ora 14:00, sunt internați 11 copii. 8 dintre aceștia sunt confirmați pozitiv. 3 sunt suspecți, dintre care 1 copil a primit în cursul zilei de astăzi testul negativ, ceilalți 2 fiind în așteptarea rezultatelor. În cursul dimineții au fost externați 4 copii, întrucât în urma testărilor aceștia au primit rezultat negativ”, informează Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Județului Sibiu.

Starea de sănătate a copiilor deja confirmați cu coronavirus este bună. Vă amintim că șase dintre ei sunt rude cu soții Mihuțescu, primii doi sibieni răpuși de COVID – 19, unul a venit din județul Alba iar cel de-a optulea, este un băiețel de 4 ani.

„În ceea ce privește stare de sănătate a copiilor internați, la ora actuală starea lor este bună, aflându-se sub tratament specific și fiind atent monitorizați”, a mai spus Andreea Ștefan, pentru Ora de Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...