VIDEO: Paisprezece cadre medicale de la Spitalul Județean au coronavirus

4.869

Paisprezece cadre medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu s-au infectat după ce au tratat pacienți cu coronavirus. Cele mai multe sunt din Secția de Gastro – Enterologie.

După punerea în funcțiune a liniei de testare de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, cadrele medicale au fost testate cu prioritate. Astfel, numărul îmbolnăvirilor în rândul medicilor și asistenților medicali a crescut considerabil.

„În ceea ce privește situația cadrelor medicale din județul Sibiu, un număr de 14 sunt confirmate cu COVID – 19. Dintre acestea, un număr de 9 cadre medicale din cadrul Secției de Gastro – Enterologie a Spitalului Județean Sibiu, confirmate pozitiv”, a anunțat prefectul Mircea Crețu.

Secția de Gastro – Enterologie a fost transformată în secție COVID – 19 iar bolnavii care nu au coronavirus, sunt tratați la Spitalul CFR.

„Secția nu este închisă, întrucât în acest moment, este secție COVID 19. S-au luat toate măsurile de dezinfecție a acestei secții. Persoanele care sunt bolnave și trebuie tratate la Secția de Gastro – Enterologie, și care nu sunt bolnave de COVID 19, sunt tratate în cadrul secției de la Spitalul CFR Sibiu”, a mai spus prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.