furt locuinta
FOTO arhivă

Trei tineri, în vârstă de 16, 18 și 20 de ani, din Alțâna, au intrat într-o locuință de pe raza localității și au furat mâncare și băutură. Totul s-a petrecut în toiul nopții. Polițiștii i-au depistat pe cei trei hoți, doi dintre ei fiind reținuți pentru 24 de ore. 

„Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita, Post Poliție Nocrich, împreună cu colegii din cadrul Poliției Orașului Agnita, au reținut 3 tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la infracțiunea de furt calificat.

În fapt, la data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 04,30, proprietarul unui imobil din localitatea Alțâna a reclamat faptul că, în aceeași noapte, în jurul orei 03,30, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa de unde au sustras produse alimentare și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 650 de lei”, infromează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Postului de Poliție Nocrich, în jurul orei 09,00, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei, fiind vorba despre trei localnici, în vârstă de 20, 18, respectiv 16 ani. O parte din bunurile sustrase au fost găsite și recuperate de la domiciliile presupușilor autori. De asemenea, din investigațiile amănunțite realizate de polițiști, s-a concluzionat că alți doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 16 ani, tot din localitatea Alțâna, ar fi avut rolul de complici la săvârșirea faptei. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Tot în cursul zilei de ieri, față de tinerii care au împlinit vârsta majoratului polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările în acest caz continuă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Decât să se strice și să râncezească,mai bine sa fie o gustare gustoasă.Nu dați vina pe ei, vinovații sunt aia care țin produsele și le dau per/preț,drept otravă!