Nouă suceveni au venit la Sibiu să plece în Germania – Nu au fost lăsați să urce în avion

0 4.991

Nouă persoane din județul Suceava au venit la Sibiu cu scopul de a pleca la muncă în Germania. Acestea nu au fost lăsate să urce în avion, deoarece localitatea din care veneau se află în carantină, potrivit Ordonanței Militare nr. 6.

Cei nouă suceveni s-au prezentat la Aeroportul din Sibiu pentru a zbura în Germania
„Pe zborul charter programt pentru decolare astăzi la ora 18.20 cu destinația Karlsruhe s-au prezentat la îmbarcare 9 persoane cu domiciliul în comuna Pătrăuți jud. Suceava, localitate aflată în carantină în baza Ordonanței Militare nr. 6. Aceștia au fost identificați la punctul de trecere al frontierei, drept urmare nu li s-a permis să călătorească. Transportul acestora către localitatea de domiciliu va fi asigurat sub coordonarea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției”, informează Prefectura Sibiu.

Încă două zboruri programate pentru sâmbătă
De asemenea, în mod excepțional Autoritatea Aeronautică Civilă Română, a aprobat alte două zboruri de pe Aeroportul Internațional Sibiu, în cursul zilei de mâine, 11.04.2020. Primul zbor este programat la ora 10:20, iar al doilea este programat la ora 18:00.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.