Recomandările polițiștilor sibieni de Paști – „Vremea se arată prietenoasă, dar grătarul îl facem acasă”

2.403

Polițiștii sibieni vin cu o serie de recomandări de care cetățenii sunt sfătuiți să țină cont în perioada următoare. Trecem cu toții printr-o încercare, din care putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și acționăm împreună.

Pentru credincioșii ortodocși urmează Floriile, iar pentru cei catolici sau din alte culte, Paștele. Pentru a va proteja pe dumneavoastră, pentru a vă proteja familia, polițiștii vă cer să respectați Ordonanțele Militare.

– Păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

– Anul acesta renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de 8 persoane.

– Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on – line. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială.

– Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult.

– Respectați Ordonanțele Militare pentru a vă putea bucura sănătoși de miracolul Învierii.

-Cu toate ca vremea se arată prietenoasă, de data aceasta grătarul îl facem acasă.

Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și militarii sibieni sunt în stradă pentru siguranța dumneavoastră! Nerespectarea Ordonanțelor Militare se sancționează cu amendă între 2.000 și 10.000 de lei. Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare! STAȚI ACASĂ!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.