sibiu coronavirus 22
foto: arhivă

Cerul va fi variabil, cu înnorari în nord, est şi centru, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla intens, temporar, în zona de munte şi în regiunile estice, dar pe arii restrânse şi la viteze mai mici, se va simti si in restul tarii.

Sâmbătă, vreme predominant frumoasa. Maximele insa vor scadea în cea mai mare parte din tara, dar mai ales în regiunile sudice şi sud-estice, unde pana azi au fost peste normal. La nivelul intregii tari, maine la amiaza, maximele vor fi cuprinse intre 11 şi 21 de grade, valori în jurul celor normale pentru aceastã data. Va fi innorat trecator, insa va ploua slab si cu totul izolat, doar la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe creste. Pe arii restrânse, în nord şi în centru, se va forma bruma.

Duminica, se va incalzi usor -maximele vor fi cuprinse între 13 grade pe litoral şi 22 de grade în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate îndeosebi în prima parte a zilei, în regiunile sud-vestice unde, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari în zona montanã înalta. Dimineata, în depresiunile Carpaţilor Orientali, se va forma bruma.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns