Mesajul primarului Astrid Fodor pentru sibienii care sărbătoresc duminică Paștele: „Vom sărbători cu gândul la cei dragi”

0 3.607

Primarul Sibiului, Astrid Fodor le-a transmis un mesaj sibienilor care sărbătoresc Paștele duminică – „Nu vom putea merge la biserică și nu vom putea să petrecem Paștele împreună cu prietenii, la masă.”

Astrid Fodor se numără printre cei care sărbătoresc Paștele în acest weekend. Edilul îi îndeamnă pe credincioși să stea acasă și să celebreze Învierea cu gândul la cei dragi.

„Dragi creștini,

Mă adresez dumneavoastră, celor care sărbătoriți Paștele în această duminică. Anul acesta sărbătorile pascale ne vor găsi într-o situație dificilă. Nu vom putea merge la biserică și nu vom putea să petrecem Paștele împreună cu prietenii, la masă.

Însă toate acestea nu vor face ca cea mai mare sărbătoare creștină să fie mai puțin importantă în sufletele și în casele noastre. Mesajul și însemnătatea acestei sărbători vor și mai puternice în mintea noastră. Vom sărbători cu inima și sufletul vestea bună a Învierii, speranța în mai bine și încrederea că vom ieși mereu la lumină, indiferent de greutăți.

Vom petrece Paștele cu gândul la cei dragi, cu care ne vom putea reîntâlni în curând.

Vă doresc să petreceți sărbătorile pascale în pace!”, și-a încheiat mesajul Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.