VIDEO – Mesajul președintelui Iohannis de Paștele Catolic: Puterea credinţei noastre ne uneşte sufleteşte

667

Șeful statului, Klaus Iohannis, a transmis că deși Paștele îi găsesc pe români departe unii de alții, „puterea credinţei ne uneşte sufleteşte”.

Klaus Iohannis crede că românii vor ieşi întăriţi din această încercare, când mulți români se află în izolare sau au persoane la care nu pot ajunge, din cauza pandemiei de coronavirus, și a transmis un mesaj celor care duminică sărbătoresc Paștele Catolic.
„Credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranţă şi grijă faţă de semeni! Chiar dacă aceste Sfinte Sărbători ne găsesc departe de cei pe care ni i-am dori alături, puterea credinţei noastre ne uneşte sufleteşte şi ne dă speranţa că, în curând, vom putea fi împreună din nou„, a transmis președintele României.
Șeful statului a transmis și un mesaj pentru credincioșii care duminică sărbătoresc Floriile.
„Vreau să transmit cele mai călduroase urări şi credincioşilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi cultelor neoprotestante care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoarea smereniei şi iubirii. Fie ca sărbătorile pascale să ne aducă tuturor alinare şi puterea de a trece cu bine peste orice provocări. Sunt convins că uniţi şi încrezători în viitor vom ieşi întăriţi din această grea încercare”, a mai spus președintele.

Cristos a înviat!

Credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici le doresc să primească Învierea Domnului cu sănătate, pace sufletească, speranţă și grijă față de semeni!Transmit cele mai călduroase urări și credincioșilor care celebrează în această duminică Floriile, sărbătoarea smereniei și a iubirii.Cristos a înviat!

Slået op af Klaus Iohannis i Lørdag den 11. april 2020

Acesta a încheiat mesajul său transmițând „Cristos a înviat” în limbile română, germană și maghiară.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.