fbpx

Putem folosi de mai multe ori o declarație pe propria răspundere – Autoritățile vin cu noi precizări

0 11.077

Grupul de Comunicare Strategică a făcut duminică noi precizări legate de restricțiile de circulație din ordonanțele militare adoptate pentru durata stării de urgență. Una dintre ele se referă la folosirea unei declarații pe propria răspundere de mai multe ori.

Una dintre întrebările pe care și le pun românii legat de completarea declației pe propria răspundere este aceea dacă se poate modifica data de pe declarație și dacă documentul poate fi refolosit.

Având în vedere că din cauza restricțiilor este dificil să găsim foi pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere, mai ales pentru persoanele în vârstă sau din mediul rural, este permis să refolosim declarația prin modificare datei, în cazul deplasărilor pentru tratamente medicale frecvente sau pentru deplasări la magazinul din apropierea casei ori la farmacie.  În funcție de posibilități, se poate tăia cu pixul sau cu pastă corectoare. În măsura în care este evidentă data pentru care este completată declarația respectivă, iar motivele deplasării și traseul rămân neschimbate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.