fbpx

VIDEO Se lucrează de zor pe șantierul lotului Sibiu – Boița

0 1.670

Mobilizarea crește pe zi ce trece pe șantierul lotului Sibiu – Boița, parte a Autostrăzii Sibiu – Pitești.

Antreprenorul lucrează în paralel la terasamente respectiv la forarea coloanelor pentru poduri și pasaje. Toate lucrările sunt atent controlate de inspectorii de calitate iar muncitorii sunt protejați împotriva răspândirii coronavirusului.

Lucrări pe Lotul Sibiu – Boița 13.04.2020

Mobilizarea crește pe zi ce trece pe șantierul lotului Sibiu – Boița, parte a Autostrăzii Sibiu – Pitești. Antreprenorul lucrează în paralel la terasamente respectiv la forarea coloanelor pentru poduri și pasaje. Toate lucrările sunt atent controlate de inspectorii de calitate iar muncitorii sunt protejați împotriva răspândirii coronavirusului.

Slået op af Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov i Mandag den 13. april 2020

„Accelerarea proiectelor de infrastructură este una dintre prioritățile asumate de Guvern, iar îndeplinirea obligațiilor în această perioadă reprezintă o provocare suplimentară căreia trebuie să îi facem față. Am verificat șantierul tronsonului I (Sibiu-Boița) al autostrăzii Sibiu-Pitești și am constatat că, la o săptămână de la deschidere, ritmul lucrărilor continuă să fie alert. Se realizează excavații, lucrări de organizare de șantier și alte tipuri de intervenții iar eforturile constructorului sunt de a respecta termenele. Promisiunea primelor suprafețe de asfalt undeva anul viitor este optimistă și mă bucură că firma constructoare are astfel de ambiții. Voi monitoriza cu mare atenție, împreună cu ceilalti colegi din Guvern, evoluția tuturor marilor proiecte, însă șantierului Sibiu- Boița, unul de maximă importanță pentru România, aflat pe teritoriul județului Sibiu, ii voi acorda o atenție specială. Autostrada Sibiu-Pitești este vitală pentru economia țării și a fost promisă românilor de prea multe ori pentru a ne mai permite întârzieri”, a menționat Turcan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.