Nicio zi fără amenzi la Sibiu – Zeci de persoane sancționate fiindcă au ieșit din case luni

2.198

Polițiștii sibieni acționează integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență. În acest context, în cursul zilei de luni, au fost sancționate din nou zeci de persoane care nu au respectat măsurile impuse de autorități.

În cursul zilei de 13 aprilie a.c., 186 de polițiști sibieni, 52 de polițiști locali și 13 efective MApN au desfășurat 112 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

„În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 13 aprilie, au fost aplicate 83 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare de peste 159.000 lei. În perioada de referință, 3 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 450 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare, nefiind identificate persoane care să nu respecte măsura izolării”, informează Prefectura Sibiu.

De asemenea, 4 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

În cursul zilei de luni, aproximativ 115 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În urma desfășurării misiunilor independente, jandarmii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 8400 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Autoritățile roagă cetățenii să evite deplasările care nu sunt strict necesare, să respecte toate prevederile în vigoare și să rămână în casă, atât pentru siguranța lor, cât și a celor dragi!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.