Spitalul Județean Sibiu face angajări – Se caută îngrijitoare

0 1.705

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu mai are nevoie de personal. Printre demisiile înregistrate în criza COVID – 19, cele mai multe au fost în rândul personalului auxiliar. Mai multe îngrijitoare au ales să demisioneze.

Spitalul Clinic Județean Sibiu angajează îngrijitoare, pe o perioadă determinată, de șase luni. Acestea trebuie să presteze activităţi de curăţenie, dezinfecţie și salubritate. Printre abilitățile cerute de post se numără abilitatea de a comunica și de a lucra în echipă, promptitudinea și rezistența la efort fizic prelungit.

„Angajările se fac în regim de urgență, fără concurs, pe o perioadă determinată de 6 luni. Persoanele interesate trebuie să depună o cerere la secretariatul unității, de luni până vineri, între orele 8.00 – 14.00, în care să specifice intenția de angajare și datele de contact (telefon, e-mail), urmând să fie contactate ulterior. De asemenea, informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0269215050, interior 305 (Serviciul Resurse Umane)”, transmite Decebal Todăriță, Purtător de cuvânt al SCJU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.