Amenzi de peste 178.000 de lei în Vinerea Mare la Sibiu – Sibienii nu au stat în case

0 2.012

În cursul zilei de vineri, 116 polițiști sibieni, 61 de polițiști locali și 11 efective MApN au desfășurat 167 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în perioada de referință, au fost aplicate 92 de sancțiuni în valoare de peste 178.000 de lei, dintre care 77 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și 15 sancțiuni pentru fapte de natură economică.

De asemenea, 24 de persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 386 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Totodată, 38 de societăți comerciale și PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

„În cursul zilei de 17 aprilie a.c., aproximativ 140 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19”, informează Prefectura Sibiu.

În urma desfășurării celor 6 misiuni independente, jandarmii au aplicat 3 sancțiuni în valoare de 40.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.