politia coronavirus 2
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Astfel, în ziua de Paști, 40 de polițiști sibieni, 48 de polițiști locali și 8 efective MApN au desfășurat 52 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

„În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în perioada de referință, au fost aplicate 47 de sancțiuni în valoare de peste 70.000 de lei, dintre care 40 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației”, informează Prefectura Sibiu.

De asemenea, 12 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 1.090 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, nefiind identificate persoane care să nu respecte măsura izolării. Totodată, 11 societăți comerciale și PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

„În cursul zilei de 19 aprilie a.c., aproximativ 110 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19”, informează Prefectura Sibiu.

În urma desfășurării celor 18 misiuni independente, jandarmii au aplicat 12 sancțiuni în valoare de 18.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu