foto fabrica raguse cisnadie
FOTO: ARHIVĂ

Încă cinci angajați ai fabricii Raguse, din Cisnădie, au coronavirus. 22 dintre dintre cele 39 de persoane testate pentru COVID -19 au primit rezultate pozitive. Alte șase persoane așteaptă rezultatele testelor pentru coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică continuă ancheta epidemiologică de la fabrica de produse medicale Raguse, din Cisnădie. Fabrica a fost pusă în carantină, în Vinerea Mare și rămâne închisă până pe 30 aprilie. Zeci de angajați au fost testați pentru COVID 19, iar 22 dintre teste sunt pozitive.

22 dintre angajații de la Raguse, testați pentru COVID 19, au primit rezultate pozitive și sunt internați în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

„În ceea ce privește situația de la fabrica de produse medicale din județul Sibiu, conform raportării Direcției de Sănătate Publică, ora 15:00, facem următoarele precizări: până în prezent au fost testate 39 de persoane, dintre care 22 sunt pozitive, 11 negative iar restul de 6 probe sunt în lucru. Toate persoanele confirmate sunt internate la SCJU Sibiu, fiind monitorizate și sub tratament specific. De asemenea ancheta epidemiologică este încă în desfășurare. De îndată ce vom avea informații noi, acestea se vor comunica în cel mai scurt timp”, informează Prefectura Sibiu.

Angajații fabricii Raguse Medizinische Produkte Romania SRL din Cisnădie, care produce echipamente medicale, au intrat în carantină la domiciliu, în Vinerea Mare. Măsura a fost dispusă de către Direcția de Sănătate Publică, după ce o angajată de 50 de ani a murit de coronavirus.

Aproape 300 de angajați, au intrat în carantină împreună cu familiile lor, până pe data de 30 aprilie.

Comentariul meu

Lasă un răspuns