SOUTHPAW SIBIU- angajează vorbitori de limba GERMANĂ pentru poziția de ACCOUNT MANAGER.

0 486

Candidatul ideal

Căutăm parteneri noi, dornici să învețe și să devină parte din succesul nostru! Dacă ești o persoană proactivă, motivată, dinamică, și privești proiectele ca pe o provocare și oportunitate de dezvoltare, ești partenerul ideal!

Descrierea jobului

Trebuie să ai cunoștințe de limba GERMANĂ avansat și de PC, să fii proactiv, energic și entuziast, de restul ne ocupăm noi! Vrem să ai deschidere și interes în ceea ce privește dezvoltarea ta profesională!

Te vei ocupa cu:

– managementul clienților din portofoliu – vânzarea produselor noastre – informarea clienților cu privire la noutățile pe care le avem în portofoliu

Ce oferim?

Îți oferim training și formare în domeniul vânzărilor. Oferim salariul motivant începând de la 4.200 RON NET și până la 6.500 RON NET

Programul de lucru este:

Luni – Vineri în intervalul 11:00 – 20:00 ( 1 ora pauză de masă ,  9:00 – 18:00 ( 1 ora pauză de masă ) ,12:00 – 21:00 ( 1 ora pauza de masă )

Concursuri interne cu câștiguri generoase! Ți-am stârnit curiozitatea? Aplică acum! Poți trimite CV-ul pe adresa de e-mail:  recrutare2.southpaw@gmail.com sau contactează-ne la numărul de telefon:  0771tel:0771509200 509 200. Te așteptam în echipa noastră!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...