CISNĂDIE Polițist izolat la domiciliu – Soția sa, angajată a unei fabrici de senzori, a fost diagnosticată cu COVID 19

0 1.536

O angajată a unei fabrici de senzori din Cisnădie a fost confirmată astăzi cu coronavirus. Femeia este acum internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Soțul său, polițist în localitate, a fost pus în izolare la domiciliu. În secția de Poliție din Cisnădie s-a făcut joi dezinfecție.

„Conform datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică, în cursul zilei de astăzi, 23.04.2020 a fost confirmată o persoană, angajată a unei fabrici de senzori și ansambluri de întrerupătoare, de pe raza județului Sibiu. În acest caz a fost demarată o anchetă epidemiologică și s-au dispus de urgență către societate măsuri de izolare a persoanelor care lucrau cu persoana confirmată. Cu mai multe informații despre numărul de persoane puse în izolare și alte detalii vom reveni de îndată ce se conturează primele concluzii ale anchetei”, transmite Prefectura Sibiu.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a început joi ancheta epidemiologică. Soțul femeii a fost pus în izolare la domiciliu iar secția de Poliție din localitate a fost dezinfectată.

„Da, polițistul se află în izolare de astăzi. Secția de Poliție din Cisnădie a fost dezinfectată și nu sunt alte probleme. În ceea ce privește angajații fabricii de senzori din localitate, aceștia sunt monitorizați pe durata desfășurării activității în fabrică. Conducerea fabricii a luat măsuri și tuturor angajaților li se ia temperatura la intrarea în tură și păstrează distanța între ei”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

Fabrica de senzori, este a doua fabrică din Cisnădie afectată de criza coronavirus. La fabrica de echipamente medicale, o femeie a murit și alți 31 de angajați au fost diagnosticați cu COVID – 19.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.