pediatrie sediul nou 05

Serviciile administrative ale Spitalului de Pediatrie Sibiu s-au mutat, din această săptămână, din sediul de pe strada Gheorghe Barițiu într-un spațiu proaspăt reamenajat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 4, în clădirea ce a rămas liberă după ce Serviciul Fond Locativ al Primăriei a fost preluat de SC Urbana SA. pediatrie sediul nou 01

Printr-o investiție în valoare de 430.000 de lei, la noua adresă s-au amenajat șapte birouri în care vor lucra cei 16 angajați ai serviciilor juridic, achiziții și resurse umane, precum și managementul Spitalului. Tot la această adresă au fost mutate și magaziile de alimente și materiale sanitare ale Spitalului.

„Prin această mutare s-au rezolvat două probleme importante. În primul rând s-a eliberat spațiul din sediul de pe strada Gh. Barițiu în care va fi extins Ambulatoriului Spitalului, un proiect care va începe în acest an, finanțat din fonduri europene și din bugetul local. În al doilea rând prin mutarea în noul sediu, angajații serviciilor administrative vor avea spații de lucru luminoase și moderne”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu. pediatrie sediul nou 10 pediatrie sediul nou 11

Reamenajarea spațiului de pe strada Ștefan cel Mare a constat în lucrări de recompartimentare, modernizarea instalației electrice, amenajarea de grupuri sanitare noi, precum și refacerea tencuielilor și a zugrăvelilor din încăperi.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. Bine ca s-au ”mutat” managerii si shefii si nu au “fugit” sa scape de coronavirus….Dintr-o data s-au relocat exact in criza ….si habar nu mai au ce se intampla in spital. Dar e ok …asa e la noi…deciziile se iau pe rapoarte umflate si nu pe realitatea din teren….

    Ce management e ala care nu da prin spital sa ia pulsul? Sa discute cu medicii …sa vada cu ochii lui ca se potrivesc circuitele, masurile luate????

    “Mamici din Sibiu” voua va convine vrajeala ca au plecat de acolo sa faca mai mult spatiu? Ar fi bine sa luati atitudine si pentru sprijinirea medicilor ramasi singuri cu shefi care se aud doar la telefon ….ca ramaneti fara medici in Sibiu ca astia dupa managementul asta vor pleca…..