Licitația pentru lotul 5 al autostrăzii Sibiu – Pitești. Contestația celor de la China Railway a fost respinsă

848

Lupta pentru cel mai imoprtant proiect rutier din România continuă. Constestația celor de la China Railwil a fost respsinsă. Italienii de la Astaldi au fost declarați câștigători contractului pentru secținea 5 a autostrăzii Sibiu – Pitești.

Dacă decizia CNSC nu va fi atacată în instanță, se va putea semna contractul pentru lotul Curtea de Argeș – Pitești cu constructorul italian.

CNSC a respins pe 16 aprilie contestația formulată de asocierea China Railway 14-th Bureau Co Ltd – Viaponte Rom – Viaponte Projetos e Consultoria de Engenharia împotriva deciziei prin care oferta sa a fost exclusă iar din licitația pentru secțiunea 5 din Autostrada Sibiu – Pitești, scrie economic.net

Autostrada Sibiu – Piteşti va avea o lungime de 123 kilometri şi va fi împărţită în cinci loturi, Sibiu – Boiţa, Boiţa – Cornetu, Cornetu – Tigveni, Tigveni – Curtea de Argeş şi Curtea de Argeş – Piteşti, va avea opt noduri rutiere şi nouă tuneluri. Autostrada Sibiu – Piteşti este o parte importantă a Coridorului 4 Pan-European, care traversează ţara de la vest la est.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.